/media/4827/smuk-event.jpg

Smuk Event

Smuk Event er festivalens eventselskab, der bruger Smukfest-know-how og udstyr til at skabe alverdens fester og aktiviteter for virksomheder landet over.

Smuk Event er den professionelle samarbejdspartner, hvis du skal holde et event. De laver alle former for fester, events og teambuilding – lige fra den helt store fantastiske firmafest, til den lille hyggelige intime fødselsdag, eller fra den mere officielle firmareception til et brag af en jubilæumsfest. Smuk Event kan klare alt imellem cirka 40 og 40.000 gæster.

Alle fester har et twist af Smukfest og meget gerne et tema. Det kunne være ”Festival”, hvor du, som gæst, kan spise, drikke, synge, feste og danse hele aftenen, præcist som på Smukfest – eller måske ”80’er fest”, ”Den store Spejderlejr”, ”Amerikafest”, “Beachparty” eller noget helt andet. 

Vi holder altid den samme høje kvalitet, anti-dagligdag og finurlige skørhed, som når vi laver Smukfest. Hvis du går med noget i tankerne, så kontakt endelig Smuk Event. De giver med sikkerhed dit arrangement en smuk drejning, som du vil elske!

Se kontaktoplysninger