/media/7067/header_20190807-smukkoncerten-allan-hogholm-1412.png

Smukkoncerten vol. 3

2,5 times koncert, 24 artister og lutter hits. Det var, hvad den tredje udgave af Smukkoncerten bød på i det 40. jubilæumsår – og hvilken koncert!

Det hele startede i 2004, da vi fejrede 25-års jubilæum. Nogen fik en rimelig ambitiøs idé om at lave én koncert med et repertoire af 25 af de største danske hits nogensinde – fremført af de originale kunstnere themselves. Det lykkedes minsandten og med stor succes! Så til 30-års jubilæet i 2009 gjorde vi det igen, og sørme så om vi ikke også besluttede os for at gøre det igen her i 2019, hvor vi fejrede 40-års jubilæum. Det er blevet en formidabel tradition!

Onsdag den 7. august kl. 20.15 var det så tid til Danmarks Smukkeste Koncert vol. 3. Et sammensurium af de største danske hits sådan cirka fra den første halvdel af festivalens levetid – nogenlunde et fra hvert år fra 1980 og 20 år frem. Til lejligheden havde vi fået bygget en drejescene med en diameter på 11 meter, som fyldte Bøgescenen. På den var der plads til at spille på den ene side og samtidig gøre klar til næste nummer på den anden. The Antonelli Orchestra sad klar som den perfekte backing bag instrumenterne, mens der blev spillet hit efter hit – og skrålet med blandt publikum. 

DR har foreviget denne unikke koncertoplevelse, så hvis du ikke havde mulighed for at være på plads foran Bøgescenen den dejlige sensommeronsdag i august, så kan du se hele koncerten (i to dele) på dr.dk. Den tåler forresten også snildt et gensyn selv, hvis du var til stede 😉

Perlerækken af hits

Sebastian – “Du er ikke alene”

Laid Back – "Maybe I'm Crazy"

Malurt – “Superlove"

Sneakers – "Woodoo"

Gnags – "Slingrer ned ad Vestergade"

TV-2 – "Rigtige mænd"

Gangway – "My Girl And Me"

Dodo & The Dodos – "Gi' mig hva' du har"

MC Einar – "Jul det' cool"

D-A-D – "Sleeping My Day Away"

OneTwo – "Den bedste tid"

Lars Lilholt – "Kald det kærlighed"

Ray Dee Ohh – "Jeg vil la' lyset brænde"

Sandmen – "5 Minutes Past Loneliness"

Hanne Boel – "Don't Know Much" 

Dizzy Mizz Lizzy – "Waterline"

Michael Learns To Rock – "That's Why"

Poul Krebs – "Sådan nogen som os"

Aqua – "Roses Are Red"

Søs Fenger – "Inderst Inde"

Kasper Eistrup (Kashmir) – "Graceland"

Martin Brygmann – ”For kendt/Jeg vil i seng med de fleste/Vent på mig” 

Brødrene Olsen – "Smuk som et stjerneskud"

Se kontaktoplysninger