/media/6640/reception_fotograf_rene-bang-11.jpg

Bogen om Waltherånd

I anledning af festival nr. 40 udgiver vi en flot bog om... tjah, os selv! "Vi" er 15.000 frivillige medhjælpere, som hvert år forsøger at overgå den foregående festival. Bogen "Waltherånd" handler om alt det, der binder os sammen og driver festivalen fremad.

Hvad kan frivillighed politisk, organisatorisk, kulturelt, menneskeligt? Frivillighed kan i hvert fald skabe festival i Skanderborg! Smukfest og foreningen bag fylder 40 år i 2019, og i den anledning har vi samlet tanker og anekdoter fra nogle af skovens frivillige i denne bog. Du kan også møde en række interessante fagpersoner samt repræsentanter fra andre danske organisationer, som hviler på menneskers frivillige engagement. 

”Waltherånd” er de ubestemmelige og helt individuelle følelser, der opstår i Skanderborgs smukke bøgeskov hver sommer. Smukfests helt særlige frivilligånd, der er lige så svær at forklare som f.eks. kærlighed. Tak til de 15.000 medhjælpere, der i år bidrager til festen, fællesskabet og puljen af overskudsenergi.

Vores første bogudgivelse i mange år er blevet en stor sag på 224 sider. I hvert eneste eksemplar er indklæbet 6 kuverter, hver af dem med genoptryk af historiske breve, kuriosa og Walther-fanart. Heller ikke denne bog var blevet til virkelighed uden frivilligt engagement i Skanderborg Festivalklub. Hver eneste er pakket og limet af et rigtigt, ægte menneske i Jylland. "Waltherånd" er i øvrigt trykt i Tarm og bundet i Randers – så lokalt, som det er muligt.

Bogen koster 300 kr. og kan købes på Smukshop.dk. Medhjælpere får 50% rabat på bogen ved køb på FØLA, Birkevej 20 i Skanderborg.

Se kontaktoplysninger